Naturtex Kupa sikerek PDF Nyomtatás E-mail

tamara.jpgnaturtex.jpg 

A cikluszáró verseny méltó befejezése volt az idei őszi felkészülésnek az Egylet minden korosztályos csapatának.

A kisebbik gyerek csapat számára, számos egyéni csúcs született ismét, sok jelvénnyel gazdagítottuk az egyesületet.
Örömhír, hogy a fiú csapat is igyekszik felzárkózni a lányok eredményességéhez, kiemelkedik Balasi Gellért, Rácz Levente, Temesvári Dániel és Nagy Csongor akiknek több számban is sikerült jelvényt érő időt úszni !
A lányok újra szárnyaltak, nagyszerű időket úszva! Kiemelném Bajusz Petrát, Balla Rebekát, Paszternák Dórát, Szabó Csengét, akik minden az értékelésbe beleszámító versenyszámban jelvényes időt úsztak ! Közülük is kiemelkedik Tóth Tamara, akinek minden versenyszámban aranyjelvényt érő egyéni csúcsa van, igyekezete példa értékű !

Máté Zsolt

A  gyermekcsapat is kitett magáért az év végi Naturtex Kupa Régiós Cikluszáró Úszóversenyenyen. Számokban összefoglalva 5 arany, 11 ezüst, 8 bronzérem a mérleg. Minden versenyző hat-nyolc  versenyszámban indult,
ami azt a célt szolgálta, hogy a versenyzők szerezzenek tapasztalazot egy, az országos bajnokságokhoz hasonló sorozatterhelést jelentő versenyen.
Fegyelmezett, megbízható versenyzést produkálva, mindenki egyéni idejeit megjavítva bővítette érmei számát. Ezen a versenyen Béres Hanna, Paragi Leonárd és Ulrich Botond produkciója tetszett a legjobban.
Hanna 200 gyorson elért idejével a legeredményesebb versenyző lett korosztályában, de 800 gyorson, és 100 gyorson is tudott javítani.
Leó az elmúlt időszak szorgalmas edzésmunkájának köszönhetően 2 arany, 2 ezüst és 1 bronzéremmel gazdagította éremkollekcióját. Szépen javulnak az idejei, öröm volt nézni fejlődését. Boti hosszú betegségéből felépülve a százas versenyszámokban bizonyította (1 arany, 1 ezüst, 1 bronz), hogy ellenfeleinek számolnia kell vele.

A többiek úszásában is rengeteg pozitívumot láttam, de természetesen sok dolgunk van, különösöen látva a Magyar Úszó Szövetség elvárását. Dorkának szorítok, hogy mielőbb egészségesen csatlakozhasson a csapathoz egy jövő év eleji versenyen.


Köszönöm a gyerekek és szülők munkáját, egész éves együttműködését!
Kellemes ünnepeket, jó pihenést kívánok!


Nagy Attila

Karácsony előtt rendeztük a Naturtext Kupa úszóversenyt Hódmezővásárhelyen. Örömmel tapasztaltuk, hogy három héttel az elöző verseny után a gyerekek fegyelmezettebben, rutinosabban versenyeztek, ami az eredményeken is meglátszott. A 2006-ok a saját évjáratukban több érmet is szereztek. Szélpál Máté 100 m gyorson 1., 50 m pillén, 50 m háton, 50 m mellen valamint 100 m mellen 2. helyezést ért el. Szabó Réka 100 m háton 2., 50 m háton 3. helyezett lett. Mészáros Kira 50 m gyorson ,100 m gyorson és 100 m mellen 3. helyezést ért el. A többiek saját előző eredményükön javítva szintén szépen szerepeltek.

Gratulálunk a versenyzőknek, és további szép eredményeket kívánunk.

CH és Balla Peti

 
< Előző   Következő >