Várfürdő Kupa 2014 PDF Nyomtatás E-mail
varfrdokupa2014.jpg

A Szegedi Úszó Egylet csapata kiválóan szerepelt az évadnyitó gyulai 4. Várfürdő Kupa úszóversenyen. Versenyzőink 357 pontot gyűjtve megnyerték a pontversenyt, és ezzel együtt a vándorkupát, mely egy évig maradhat Szegeden.

A verseny jegyzőkönyve:

Ehhez a sikerhez járult hozzá a gyerek-serdülő-ifi korosztály is, 8 arany, 8 ezüst, 6 bronzérmet gyűjtve. Mindenkivel elégedettek voltunk, figyelmesen, szépen versenyeztek úszóink. Legeredményesebb versenyzőnk Vas Laura volt, aki minden versenyszámát megnyerte.
Gratulálunk, jövő hét végén újra versenyzünk! Addig is jó edzést mindenkinek!

A gyerek csapat remek versenyt tudhat maga mögött, szinte mindenkinek sikerült egyéni csúcsot úszni, vagy annak közelében teljesíteni. A csapathoz felkerült fiatalok is kitettek magukért, többen sok másodperccel megjavítva egyéni legjobbjaikat! Csapatunk 3 arany, 5 ezüst és 10 bronzéremmel gazdagította egyesületünk gyűjteményét, sok okleveles helyezéssel kiegészítve!
Kiemelném Fábián Fanni és Vilbergsson Patrik versenyzőket, akik az aranyérmeken felül, az edzésmunkájukkal, odafigyelésükkel, szorgalmukkal a kisebbek példaképei lehetnek és legyenek!

A delfin csapatnak sikeres volt a gyulai verseny ugyanis rengeteg egyéni csúcs született. Tapasztalatot illetve versenyrutin szerzésnek kiváló volt ez az év eleji megmérettetés. Kiemelném Szélpál Mátét aki kiegyensúlyozottan versenyzett és mindhárom versenyszámában sok-sok másodperccel megjavította az egyéni csúcsait továbbá, Pádár Nikolettet aki 2 arannyal és egy ezüsttel hozzájárult, hogy az egyesületünké legyen a vándorserleg.


SZUE edzői kollektívája

 
< Előző   Következő >