Hód Kupa Cikluszáró Nemzetközi Úszóverseny PDF Nyomtatás E-mail

uszo1szue.jpg

A hétvégén Hódmezővásárhelyen rendezték az év utolsó versenyét. Ezen a versenyen bizonyíthatták a gyerekek, hogy milyen kemény munkát végeztünk az elmúlt időszakban. Csapatunk 6 ARANY jelvény mellett 72 egyéni csúcsot úszott!

Mindenkinek jutott egyéni csúcs, többen szintet, szinteket úsztak a jövő évi országos bajnokságokra.  Többen dobogóra állhattak kitűnő eredményeiknek köszönhetően. Ezen az úton haladva, kitartással, odaadással, bizalommal jövőre sok szép sikert érhetünk el. Pádár Niki (Kiki) korosztályának legtöbb LEN pontot elért versenyzője lett.

Arany jelvényeseink: Bilicki Máté (200m vegyes), Karai Csongor (200m vegyes, 200m mell),Kószó Martin (200m pillangó), Gruber Milán (200m hát), Paksi Zsombor (800m gyors).

Ezeknek a szép eredményeknek köszönhetően csapatanunk jelentősen hozzájárult, hogy a Szegedi Úszó Egylet nyerte el a Hód kupát!

Gratulálunk MINDENKINEK!

Péter, Attila

Hétvégén a Hód Úszó Se által rendezett régiós cikluszáró versenyen vett részt az egyesület. A kétnapos versenyen 35 egyesület több, mint 500 versenyzője vett részt. Sajnálatos módon két fiatal versenyzőnk - Fábián Bettina és Balla Rebeka - betegség miatt csak részben, vagy egyáltalán nem tudott rajthoz állni. Akik viszont egészségesek voltak nagyszerűen teljesítettek. Számtalan egyéni csúcs mellett 10 új aranyjelvényes időeredmény született. Az egyesületek közötti összesített pontversenyben az élen végeztünk, ehhez a csapat tagjai 12 arany-, 12 ezüst- és 6 bronzéremmel járultak hozzá. Továbbá egy egyéni díjjal is büszkélkedhetünk, hiszen a 2002 és idősebb korosztályban a legmagasabb LEN pontszámot elért versenyző díjat Vas Luca kapta a 800 méteres gyorsúszásban elért eredménye után.

A csapat és az egylet minden tagjának gratulálunk a hétvégi teljesítményéhez!

Gege, Zsolti

 
< Előző   Következő >