Thaiföldön a SZUE válogatott úszói PDF Nyomtatás E-mail
img_036335.jpg
 

A magyar úszó válogatott 3 hetes melegégövi edzőtáborban vesznek részt a SZUE legjobbjai Thaiföldön (Thanyapura).

A versenyzőknek - Olasz Anna, Bonecz Boglárka, Fábián Fanni és Fábián Milán  - az edzőtáborban elsősorban az alapállóképesség fejlesztése és technikai tudás csiszolása a célja amellett, hogy szép barna színre tesznek szert az egyenlítőhöz közeli országban.

Ezenkívül a legjobbaktól tanulhatnak mert itt edz velük az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka, Kenderesi Tamás, a többszörös junior világ és európa bajnok Késely Ajna és Rasovszky Kristóf, a teljesség igénye nélkül mert összesen 28 versenyző és edző kezdte meg itt a felkészülést a 2018-as évadra.

Ezen túl a svéd és az orosz úszó válogatott olimpiai és világbajnoki érmes versenyzőit is láthatják nap mint nap edzeni.

A körülmények - szállás, étkezés és edzés - tökéletesek, a "legnagyobb" problémát az erős napsütés okozza, de majd túléljük valahogy. Hetente 25 óra úszás és 4 óra szárazföldi edzés a penzum, de azért szerda délután és vasárnap van lehetőség a tengerpartot illetve a helyi nevezetességeket is meglátogatni.

A versenyzők egészségesek és 3 héttel az év kezdés után már remek időket teljesítenek. 

Remélem sok SZÚÉ-s kis úszó palántának motívációt ad - látva a képeket - és sokan eljutnak a válogatottságig és járhatnak majd a világ legszebb helyeire világversenyekre és edzátáborokba, ahogy ezt az elmúlt 8 évben már sok versenyzőnk megtette akik már összesen 19 EYOF, Junior EB és felnőtt VB és EB érmet nyertek.

Sok sikert és kitartást szorgalmat és türelmet kívánok ehhez a gyerköcöknek és a szüleiknek egyaránt!

Fogadjátok szeretettel a mellékelt kis fényképes beszámolót az edzőtáborból.

 

Hajrá SZÚE!

 

ÜDV GEGE

 

ui.: Egy találos kérdés mi a közös a 4 válogatott versenyzőben akik itt vannak az edzőtáborban? Segítek a válasz tanulással kapcsolatos nem úszással!!! 

A válaszokat a messenger üzenetben írjátok meg nekem!

A helyes választ küldök, Olasz Anna világbajnoki és EB ezüstérmes úszónk dedikált fényképét kapják meg.

 
< Előző   Következő >